Kamtsatka 2013

Matka (Classical Kamchatka) oli mielestäni kaikinpuolin onnistunut ja jopa ylitti odotukset. Ikimuistettava oli kiipeäminen toimivan tulivuoren kraaterille, joka syöksi ilmaan tulta ja tulikiveä kuin Mooseksen epistolassa javuori porisi ja möyrysi kuin tsunami.

Kiitos mieleenpainuvasta matkasta. Sen piti olla once in a lifetime -reissu, mutta jotenkin jäi tunne että noin kiehtovaan kohteeseen tekee mieli vielä uudelleen.

Inkeri Kortelainen

Hieno oli myös 3 päivän raffting kumiveneissä. Valitettavasti yhtään karhua emme bonganneet, vaikka niiden olisi pitänyt olla samoissa kalastuspuuhissa kuin mekin. Saksalainen Holger meilasi, että matkan toisella osuudella he olivat nähneet karhuja (runsaasti?). Ruoka oli kaikkina päivinä erinomaista, herkullista ja sitä oli runsaasti. Kiitos vielä kerran kokeille! Matkaohjelma oli hyvin laadittu, täysipainoinen. Lepo ja kiipeily vuorottelivat. Koko henkilökunta oli tosi mukavaa, osaavaa ja huolehtivaista. Oli tunne kuin olisimme olleet yhtä perhettä. Kamchatkalle ja sen luontoon jäi kaipuu.

Kiitoksin Raija Visapuu

Reissukuvia – Topi Ylä-Mononen

Kuvakertomus (video)- Topi Ylä-Mononen