Tänään on tiistai, 27. syyskuuta klo 09.54

Odotatko lomaltasi enemmän? Oletko valmis seikkailuun?

JuriS Travelin aktiiviloma ei ole lekottelua aurinkorannalla tai drinkkien siemailemista terassilla. Se on ponnistelua, hikeä ja vaivannäköä, sekä mahdollisuuksia omien rajojen kokeiluun. Palkkiona huimia näköaloja, joista et osannut uneksia, koskematonta luontoa ja hiljaisuutta, jossa voit kuulla omia ajatuksiasi selkeämmin. Elämyksiä, joista voi ammentaa voimia pitkäksi aikaa eteenpäin.

JuriS Travel on erikoistunut kalastus-, metsästys-, koskenlasku-, ja muiden luontoon liittyvien retkien toteuttamiseen. JuriS Travel tarjoaa matkailu- ja ohjelmapalveluita peruskuntoilijoille, jotka ovat kiinnostuneita patikoinnista, luonnosta ja itsensä kokoisista haasteista. Tarjontaamme kuuluu myös ekstriimiä niille, jotka ovat jo ennättäneet kokea enemmän, mm. vuorikiipeilyä vaativissa olosuhteissa omia rajoja ylittäen.

JuriS Travel järjestää myös tilauksesta bussimatkoja Venäjälle, kuten Pietariin, Sortavalaan tai Petroskoihin. Matkoilla kuljettaja ei ole vain bussikuski, vaan tämän lisäksi myös venäjän kieltä hallitseva tulkki ja opas.  


Otteita kuvagalleriasta


© Copyright 2008 JuriS Travel Design ja toteutus