Tänään on perjantai, 24. helmikuuta klo 01.27

Tervehdys!

Etsitkö kulttuurilomaa tai kaipaatko melomaan, vaeltamaan, kiipeilemään, katsomaan tulivuoria tai jopa valloittamaan Euroopan korkeinta vuorta? Silloin olet oikealla sivustolla. - Lähde kanssani Venäjälle.

Olen Juri Sevrjukov ja minä järjestän kulttuurimatkoja mm. Pietariin,Petroskoihin ja Sortavalaan, työmatkoja, sekä aktiivilomia luontoon. Olen asunut puolet elämästäni Venäjällä ja toisen puolen Suomessa. Yritykseni JuriS Travel on suomalainen valmismatkanjärjestäjä (1177/06/Mj).

Matkajärjestelyt

- viisumit

- majoitukset

- kuljetukset

- toimin itse tulkkina sekä oppaana 

Luonnonhelmassa JuriS Travel on kalastus-, metsästys-, koskenlasku-, ja muiden luontoon liittyvien retkien toteuttaja. Tarjoan matkailu- ja ohjelmapalveluita peruskuntoilijoille, jotka ovat kiinnostuneita luonnosta ja itsensä kokoisista haasteista. Tarjolla on myös ekstriimiä heille, jotka ovat jo ennättäneet kokea enemmän, mm. vuorikiipeilyä vaativissa olosuhteissa omia rajoja hipoen.

Kaupungeissa JuriS Travel on tasokasta kulttuuriohjelmaa, edullisia ostoksia ja tunnelmallisia ruokaluja. Pietarin baletit, museot ja kirkot antavat paljon kulttuurin ystäville. Petroskoista voi jatkaa kohti Äänistä ja Kizin luostarisaarta.

Miksi et odottaisi lomaltasi enemmän? Oletko valmis seikkailuun?
Minun matkassani saat huimia kokemuksia eri kulttuureista, näköaloja, joista olet ehkä vain osannut uneksia.  Elämyksiä, joista voit ammentaa voimia pitkäksi aikaa eteenpäin. Hiljaisuutta ja koskematonta luontoa,joka antaa mahdollisuuden kuulla omaa ääntään.

Tervetuloa mukaan!


Otteita kuvagalleriasta


© Copyright 2008 JuriS Travel Design ja toteutus