Baikalinjärvellä poseerausta kiinalaisten kanssa.

Baikalilla on holodno

Baikalilla saa olla iloinen ja hassutella. Baikalilla ei kukaan jää kylmäksi vaikka siellä on joskus todella HOLODNO(kylmä).

Jokainen siellä ihmettelee niitä jäitä, kuvioita, metaanikuplia ja railoja, jotka tekevät mahtavia, kauas kaikuvia ääniä. Jos olet seurannut kuvia ja videoita Baikalista, olet jo ehkä huomannut, että siellä yleensä liikutaan autolla. Kun me menemme Baikalille, niin toki mekin liikutaan autoilla, mutta emme koko ajan. Meillä on mukana retkiluistimet ja potkukelkat. Varsinaisesti ja erityisesti kiinalaiset ihmettelevät näitä meidän välineitä ja ottavat meistä kuvia. Kokeilevat kelkkaa, ja ottavat sauvat kokeiluun myös. Kiinalaiset noin ylipäätänsä ottavat paljon valokuvia ja he ovat myös erittäin iloisia ihmisiä. Heidän kanssaan on aina hauskaa.

Suomalainen moderni potkukelkka on kuumaa kamaa Baikalilla
Suomalainen moderni potkukelkka on kuumaa kamaa Baikalilla

Kerran siellä kuvattiin jotakin tanssiesitystä ja pyysivät minuakin olemaan mukana. Ei sentään tanssimassa ollut, mutta vain kuvauksessa. 

(löydät tuon tanssipätkän tästä meidän mainosvideon lopusta)

Miten Baikal vaikuttaisi sinuun? Saattaisitko tanssia? Konttaisitko jäällä? Istuisitko siinä ja katselisit horisonttiin? Sen voin kertoa, että kieltä ei kannata painaa jäähän kiinni!

Minä tapaan Baikalilla aina uida avannossa, (video Facebookissa) jos sellainen sattuu tulemaan vastaan ja seisoin siellä joskus päälläseisonnassakin. Baikalilla on lupa hullutella ja rentoutua.

– JURI

Poseerausta Baikalilla
Poseerausta Baikaljärven jäällä