Georgia

Näkemiin vuosi 2019!

Vuosi 2019 alkaa olla paketoitu, joten on hyvä hetki pysähtyä muistelemaan sitä tarkemmin.

Tähän vuoteen mahtui paljon kokemuksia ja matkoja. Osa matkoista oli rauhallisempia kulttuurimatkoja, kuten värikäs Georgia, jossa vierailin kahdeksatta kertaa. Uskon, että edes 88 vierailu ei jättäisi kylmäksi. Sen verran ainutlaatuinen ja monipuolinen maa on kuitenkin kyseessä.

Toinen matkani kohdistui Azerbaidzhaniin, joka oli minulle uusi kohde, mutta josta sain todellakin positiivisia uusia kokemuksia ja jonne ehdottomasti järjestän tulevaisuudessa uusia matkoja. Kiinnostaisiko sinua Azerbaidzhan?

Tänä vuonna olin taas myös Baikalilla, johon en voi kyllästyä vaikka olen jo käynyt siellä kolme kertaa. En malta odottaa seuraavaa maaliskuussa toteutuvaa retkiluistelu- ja valokuvausreissua sinne. Kyllä Baikal on maaginen.

Kamtsatkan matka toteutui tänä vuonna TV-kuvausryhmän kanssa, mikä oli erittäin jännittävä kokemus. Tällä kerralla oli kyse ainutlaatuisesta Kamtsatkan matkasta, sillä reissulle tuli suunnitella uudenlainen ja brutaali ohjelma, joka koostui kolmesta Kamtsatkan erämaan tärkeimmästä elementistä; Tulivuorista, karhuista ja kaloista, Näitä tulemme näkemään televisiosta ensi vuonna. VOI ETTÄ!

Tähän vuoteen mahtui myös melontaseikkailu Viipurista Käkisalmeen. Upea kokemus, vaikka järjen kanssa sillä ei ollut mitään tekemisistä. Tästä kokemuksista teen vielä oman kirjoituksen.

Eli “Koe uutta, näe enemmän” linjalla pysyttiin tänäkin vuonna ja aion pysyä jatkossakin. Vuonna 2020 uudet matkat ja uudet kokemukset.

Seikkailullista uutta vuotta kaikille!

Terveisin Juri

Matkamessut 2020 Nordic Travel Fair