Tutkimusmatkaa Kurilien saarille

Mitä sinulle kuuluu? Oletko jo huomannut luonnon heräämistä? Itse kävin kävelemässä Ruunaalla koskien kierroksella. Siikakoski-Neitikoski-Siikakoski viisi tuntia, mittariin tuli noin 20km. Yleensä siellä melon tai hiihdän. Olipas hyvä. Kyllä luonnosta energian saa. Suosittelen, teräshanki ainakin nyt kantaa hyvin.

Asiasta toiseen tai lähimatkailusta kaukomatkailuun. Niin kuin huomasitte JuriS Travel ei pysyy kotona/paikallan ja meillä on tarjoilla aina jotakin uuttaa ja mielenkiintoista ja tänä elokuussa olisi tutkimusmatkaa Kurilien saarille ja myös kesällä 2021. Missä on semmoiset? Ne sijaitsevat Venäjällä, Kamtsatkan niemimaan ja Japanin välissä. Kamtsatkalla olemme käyneet jo monesti ja toki jatkossakin käydään mutta kun maailmaa ei riittää pitää lähteä tutustumaan uusin paikoihiin.  Sen takia Kuriilit. Mitä me teemme siellä? Me lähdemme osallistumaan ekologiselle leirille Iturupin saarelle (eteläiset Kuriilien saaret)

Ajankohta elokuu 2020 jos korona antaa ja sitten kesällä 2021.

Leiri tulee sijaitsemaan Okhotskin meren kuvankauniilla ylämailla, 60 kilometriä Kurilskin kaupungista etelään, Bogatyr Ridge-tulivuoren juurella. Leirin upeita vuoristo- ja merinäköaloja koristaa Atsonupurin, Stokapin, Bohdan Khmelnytskyn ja Chiripin tulivuoret. Leirin läheisyydessä on myös koski ja Vodopadnayan kalarikas joki.

Osallistuja voi valittaa kolmesta vaihtoehdosta itselleen sopivan ja ne ovat:
-rentoutumisleiri,
-toiminnallinen leiri,
-toiminnallinen leiri & rentoutumisleiri

 Leirit ovat ohjelmiltaan hyvin monipuolisia sekä vaihtelevia. Leirillä sinulla on mahdollisuus levätä ja saada lisää energiaa, mutta myös nähdä ja oppia paljon Kuriilien saarten ainutlaatuisesta luonnosta sekä meri- että rannikkoretkillä ja kuuntelemalla asiantuntijoiden tarinoita.

Toiminnallinen leiri järjestetään pienen merellisen tutkimusretken muodossa patikoiden tulivuorille.

Jokainen fyysisesti terve oleva henkilö voi osallistua ekologiselle leirille.

Rentoutumisleirille voi myös osallistua 10-vuotiaat ja sitä vanhemmat lapset vanhemman tai molempien vanhempien kanssa

Toiminnallinen leiri vaatii osallistujalta huomattavaa kokemusta aktiivilomista ja retkeillystä. 

Jos olet kiinnostunut lähettää kyselyä info@juristravel.fi