Matkamessut

Matkamessut 2020 ajatuksia

Matkamessut on nyt takana. Ensimmäistä kertaa oltiin pienellä osastolla mukana todella isojen matkanjärjestäjien ja aluekehityshankkeiden osastojen keskellä. En tiennyt kävisivätkö ihmiset JuriS Travelin osastolla vai ei, mutta olin rauhallinen sen suhteen ja ajattelin että kyllä oikeat ihmiset löytävät perille. Menimme messuille markkinoiman Pohjois-Karjalan puhdasta luontoa ulkomaalaisille ja eksoottisia paikkoja Venäjällä ja entisen Neuvostoliiton maissa suomalaisille. 

Neljän päivän aikana osastollamme on käynyt niin vanhoja ystäviä ja tuttuja kuin myös runsaasti uusia ihmisiä jotka tulivat tutustumaan meidän toimintaamme. Oli mukava yllätys, että JuriS Travelista kiinnostui myös YleNovosti n Levan Tvaltvadze, joka tuli kuvaamaan osastoamme. Myös Mikko ”Peltsi” Peltola  ehti piipahtaa, hänen kanssaan olimme Kamtsatkalla viime syksynä. Odotamme innolla kahta dokumenttia jotka näytetään Ylen kanavilla tulevana syksynä. Kävin neuvottelemassa yhteistyöstä Lähialuematkojen kanssa ja samalla törmäsin Ville Haapasaloon, jota kutsuin omalle reissulle mukaan.

Minun lisäksi osastollamme olivat Erik, Veikko ja Heidi. Kiitos heille tosi paljon, ilman heitä asiakkaat eivät olisi ehtineet tutustua JuriS Travel:in toimintaan. 

Sain messuilta hyviä kokemuksia. Kiitos kaikille vierailijoille ja some-päivityksiä seuranneille. Tervetuloa mukaan seikkailemaan! ”Koe uutta, näe enemmän”.

-Juri