JuriS Travel – yksilöllisiä elämysmatkoja

JuriS Travel on vienyt matkalaisia itään jo 15 vuoden ajan. Yritys rekisteröitiin joulukuussa 2005, ja viime vuosina innokkaiden matkailijoiden määrä on vain kasvanut.

Meillä JuriS Travelissa on pitkä kokemus aktiivi- ja seikkailulomista, jotka tarjoavat unohtumattomia elämyksiä. Kohteitamme ovat erityisesti Venäjä ja sen monet naapurimaat kuten Georgia. Toteutamme matkojamme suurella intohimolla ja vankalla kokemuksella, mikä välittyy asiakkaillemme yksilöllisenä palveluna ja huolenpitona.

Miksi valitsisit meidät?

JuriS Travelin matkoilla ryhmät ovat pieniä ja mukana kulkee aina kielitaitoinen opas, jolla on kokemusta alueen olosuhteista ja kulttuurista. Toisin kuin perinteisillä kiertomatkoilla, emme pakkaa matkustajiamme isoon bussiin ja selosta, mitä ikkunoista näkyy. Matkoillamme jokainen on aidosti mukana ja pääsee kokemaan uutta: vaikkapa konttaamaan lumiluolaan tai pelaamaan curlingia Baikalin jäällä, luonnon omilla jääpaloilla.

Paras palkinto meille matkanjärjestäjänä on pystyä näyttämään asiakkaallemme jotakin sellaista, joka saa hänet huudahtamaan: Vau!

Jo ennen matkaa sekä matkan aikana huolehdimme kaikista käytännön järjestelyistä, jotta matkustajat voivat keskittyä kokemuksista nauttimiseen. Etsimme hotellit, hoidamme kuljetukset ja tarjoamme tulkki- sekä opaspalvelut kohteissa ammattitaidolla. Kauttamme hoituvat myös viisumit.

Kenelle matkamme sopivat? 

JuriS Travelin matkat sopivat niin yritysporukoille, urheiluhenkisille itsensä haastajille kuin yksittäisille turisteillekin. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi

  • Yritykset ja työyhteisöt, jotka voivat elämysmatkan aikana testata tiimitaitojaan haastavissa olosuhteissa
  • Eri kulttuureista kiinnostuneet matkailijat, jotka etsivät kokemuksia turistikeskusten ulkopuolelta
  • Urheilijat ja extreme-lajien harrastajat.

Matkamme soveltuvat peruskuntoilijoille, jotka ovat kiinnostuneita luonnosta ja itsensä kokoisista haasteista. Tarjoamme sekä helppoja kiertomatkoja että toiminnallisempia lomia. Lisäksi räätälöimme matkoja myös toiveiden mukaan. Tarjontaamme kuuluu extremeä niille, jotka ovat ennättäneet kokea enemmän: esimerkiksi vuorikiipeilyä vaativissa olosuhteissa, omia rajoja hipoen.

Toimintaperiaatteitamme ovat yksilöllinen ja laadukas palvelu sekä kestävä kehitys. Käytämme kussakin kohteessa paikallisten matkailuyrittäjien palveluja, nautimme lähiruokaa ja jätämme luontoon vain suksen-, kavion-, pyörän- tai jalanjälkiä. Haluamme varmistaa, että retkemme hyödyttävät alueen ihmisiä ja elinkeinoelämää eivätkä turmele kohteidemme ainutlaatuista luontoa.  

Hyppää mukaan – lähde kanssamme matkalle!  

Hyppy aktiivilomalle!

Yrittäjä JuriS Travelin takana

Juri Sevrjukov päätti vuonna 2005 perustaa matkailuyrityksen, sillä hän halusi viedä ihmisiä elämyksellisille reissuille ja kannustaa heitä liikkumaan, kokemaan uutta ja näkemään enemmän. Sama ajatus on säilynyt läpi koko JuriS Travelin historian.

Puolet elämästään Venäjällä ja toisen puolen Suomessa asuneena Jurilla on paljon asiantuntemusta Venäjästä ja sen lähialueista, niin kaupungeista kuin luonnosta. Hän onkin mitä mainioin opas itään haluavalle, uniikkia kokemusta hakevalle matkailijalle.

Suomalaisille kieli on usein yksi suurimmista kynnyksistä lähteä itänaapuriin matkailemaan. Jurin kanssa liikkuminen on helppoa, sillä hän puhuu sujuvaa venäjää ja tuntee paikkoja. Tämän ansiosta ohjelmat on aina mahdollista muokata ryhmälle sopiviksi, ja niihin pystyy tilanteen tullen tekemään muutoksia vaikka paikan päällä.   

Juri harrastaa aktiivisesti liikuntaa: meloo, laskettelee, ui ja kiipeilee. Etenkin luonto- ja kulttuurimatkat uusiin, harvinaisempiin kohteisiin kiehtovat häntä. Juri lähteekin aina innokkaasti tutkimaan uusia paikkoja sillä ajatuksella, että löytäisi seuraavan upean helmen, jota esitellä seikkailunhaluisille suomalaisille.

Matkailijoita luotsatessaan Juri kokee olevansa omalla alallaan:

Oppaan rooli on olla näkymätön ja samalla varmistaa, että kaikki toimii. Olla lähellä ja avustaa asiakkaita, jos se on tarpeen. Tai tuoda vaikka aamulla kahvit telttaan, kun ollaan eräretkellä.  

Juri Kamtsatkalla

Innostuitko lähtemään reissuun? Katso tämänhetkinen tarjontamme ja varaa elämäsi matka!

JuriS Travel

Y-tunnus: 2007643-2
Juri Sevrjukov
+358 41 462 3187
info (a)juristravel.fi
Instagram: @juristravel


UUTISKIRJE – Tilaa uutiskirjeemme tästä.

Seuraamme kävijöitä Google Analytics ja Tag manager-seurantatyökaluilla.
Sivun webhotellipalvelun tarjoaa Zoner Oy.